Meloengelei met parmaham als amuse echt een plaatjeom te zie

Meloengelei met parmaham als amuse echt een plaatjeom te zie

Smulweb imageSmulweb

Een frisse en verrassende amuse: Meloengelei met parmaham. De opgesteven meloensoep is afgemaakt met muskaatwijn. De rolletjes parmaham maken het helemaal af.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Meloengelei met parmaham als amuse echt een plaatjeom te zie op tafel.

  1. Halveer de meloen en verwijder de pitten. Schep met een eetlepel het vruchtvlees eruit.
  2. Doe de stukjes meloen in de kom van de blender en mix tot een smoothie ontstaat. Week de gelatine in een kommetje met een half glas warm water.
  3. Voeg de geweekte gelatine met het water toe aan de kom van de blender en voeg de muskaatwijn toe. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
  4. Verdeel de soepjes over 4 glaasjes.
  5. Halveer de plakjes parmaham en rol ze op.
  6. Steek de parmaham voor het serveren in de opgesteven meloensoep.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Amuses