Kaaskrullen met spek

Kaaskrullen met spek

Smulweb imageSmulweb

Heb je geen idee wat je op tafel moet zetten als de visite komt? Met deze kaaskrullen met spek steel je de show. Met een paar simpele ingrediënten, zoals bladerdeeg, kaas en spek, draai je zo het ene na het andere kaaskrulletje in elkaar. Heerlijk krokant en vol van smaak.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kaaskrullen met spek op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Laat 2 plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwijder de plastic tussenvellen en leg ze op elkaar. Rol het deeg uit tot een rechthoekige lap van ca. 15 x 10 cm.
  3. Verdeel de kaas, het spek en de peterselie over de plakjes en rol dan voorzichtig op. Laat 10 minuten in de vriezer opstijven.
  4. Snijd de belegde deegrol in 8 plakjes en leg ze plat op een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Bak de kaaskrullen in ca. 15 minuten goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Speklap