Pittige indiase aardappelkoekjes met paneer vulling

Pittige indiase aardappelkoekjes met paneer vulling

Smulweb imageSmulweb

Deze pittige Indiase aardappelkoekjes met paneervulling zijn goed gevuld met smaak. De warme aardappelpuree meng je samen met de kruiden en paneer vulling en vervolgens bak je deze lekkere koekjes goudbruin en warm van binnen in olie.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Rode peper
  • 1 el indiaas paneer

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittige indiase aardappelkoekjes met paneer vulling op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten door nog warme aardappelpuree en laat afkoelen.
  2. Maak koekjes van aardappelpuree.
  3. Bak aardappelkoekjes goudbruin en warm van binnen in olie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken