Gehaktballetjes van de radja

Gehaktballetjes van de radja

Smulweb imageSmulweb

Gehaktballetjes van de radja met een zoete en pittige saus van azijn, tomatenketchup, bruine suiker en sambal/chilipoeder. Bak eerst de gehaktballetjes en voeg ze daarna toe aan de saus. Serveer met bijvoorbeeld rijst en roerbakgroenten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gehaktballetjes van de radja op tafel.

  1. Meng het ei, wat paneermeel en het zakje uiensoep door het gehakt en draai er kleine gehaktballetjes van (+/- 25 stuks)
  2. Bak de gehaktballetjes in weinig boter gaar en haal ze uit de pan.
  3. Bak de gesnipperde ui in de rest van de boter.
  4. Voeg de azijn, tomatenketchup, bruine suiker en sambal/chilipoeder toe en laat alles goed warm worden.
  5. Voeg daarna de gehaktballetjes weer toe aan de pan en meng goed met de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees