Gegrilde pangafilet met appel-uienmarmelade

Gegrilde pangafilet met appel-uienmarmelade

Smulweb imageSmulweb

Gegrilde pangafilet met appel-uienmarmelade. De pangafilet is bestreken met olijfolie, chilipoeder en citroensap en vervolgens kortgebakken op de grill. Dit wordt geserveerd met een appel-uienmarmelade die op smaak is gebracht met kaneelpoeder, rozemarijn en suiker.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gegrilde pangafilet met appel-uienmarmelade op tafel.

  1. Dep de vis droog en bestrijk deze met 2 eetlepels olijfolie gemengd met chilipoeder, citroensap en peper.
  2. Verhit de rest van de olie voor de marmelade. Fruit de uien glazig. Voeg de suiker toe en laat die licht karameliseren. Schep de appelstukjes erdoor en gaar zachtjes 10 minuten. Schep kaneelpoeder, rozemarijn en zout erdoor.
  3. Verhit een grillpan en rooster de visfilets 2-3 minuten per kant.
  4. Serveer de gegrilde visfilets met de appel-uienmarmelade ernaast.
eet smakelijk