Rundvlees curry masala

Rundvlees curry masala

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Rundvlees curry masala met ui, knoflook, gember en diverse kruiden. Laat het rundvlees in bouillon op een vlamverdeler sudderen en voeg vervolgens garam masala toe. Serveer met basmatirijst en komkommersalade.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Kardemompeultjes

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Rundvlees curry masala op tafel.

  1. Maal de ui, knoflook, gember en specerijen in een vijzel of keukenmachine tot een pasta.
  2. Verwarm de olie in een pan met dikke bodem en fruit de pasta in circa 10 minuten goudbruin.
  3. Voeg het vlees, kaneelstok en kardemompeulen toe en roerbak nog circa 5 minuten mee.
  4. Giet de bouillon in de pan en laat aan de kook komen.
  5. Laat de curry in circa 2 uur half afgedekt op een vlamverdeler sudderen.
  6. Bind de saus eventueel met allesbinder.
  7. Neem de pan van het vuur en roer de garam masala door de curry.
  8. Serveer de curry met basmatirijst en komkommersalade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Curry