Okersoep met tajerblad en bakkeljauw

Okersoep met tajerblad en bakkeljauw

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke okersoep met bakkeljauw en tajerblad. Zacht gegaarde okers, met een pikante touch van de peper. Geserveerd met rijst, alsof de tropen bij jou thuiskomen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Tajerblad
  • 10 Surinaamse okers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Okersoep met tajerblad en bakkeljauw op tafel.

  1. Zet drie liter runderbouillon op het vuur.
  2. Was de bakkeljauw. Snijd de tomaten, snipper een ui en bak deze samen met de bakkeljauw aan in een pan.
  3. Blus het geheel af met de bouillon, voeg een laurierblaadje en een Madame Jeanettepeper (in zijn geheel) toe.
  4. Snijd de okers in plakjes en voeg deze toe aan de soep.
  5. Snijd het tajerblad grof en voeg dit als laatste aan de soep toe.
  6. Kook de rijst gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep