Bifana (uit portugal)

Bifana (uit portugal)

Smulweb imageSmulweb

De beroemde Portugese sandwich Bifana met flinterdunne plakjes gemarineerde varkensfricandeau. Geserveerd met knapperig brood en opgebakken kaantjes. Obrigado!

120 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bifana (uit portugal) op tafel.

  1. Laat het vlees licht opvriezen en snijd het daarna in 3 mm dunne plakjes (of laat de slager dat doen).
  2. Maak een marinade met de hierboven genoemde ingrediënten.
  3. Laat de plakjes vlees omscheppend 24 uur in de marinade staan.
  4. Bak de gemarineerde plakjes varkensfricandeau in het spekvet.
  5. Na het bakken kunt u de overgebleven kaantjes opeten met wat zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken