Witte saus voor gevulde wijnbladeren

Witte saus voor gevulde wijnbladeren

Smulweb imageSmulweb

Geniet van gevulde wijnbladeren met witte saus op basis van bouillon, eieren, citroensap en roomboter. Voeg de citroensaus geleidelijk toe tot saus gebonden is, roer constant. Serveer warm en ervaar de zachte smaak van de saus in combinatie met de kruidige wijnbladeren.

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 450 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Witte saus voor gevulde wijnbladeren op tafel.

  1. Laat de boter in de pan smelten en voeg de meel toe. Roer met een houten lepel.
  2. Verminder het vuur, voeg de bouillon toe en voeg een mespunt zout toe. Roer de saus totdat deze is gebonden.
  3. Haal de pan van het vuur en maak de citroensaus klaar. Klop de eieren goed en voeg de citroensap toe.
  4. Voeg al roerend de citroensaus toe aan de saus. Serveer warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen