Panna cotta van witte chocolade met aardbeien

Panna cotta van witte chocolade met aardbeien

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke panna cotta van witte chocolade met aardbeien en rabarber. Laat de geurige room 30 minuten intrekken en verdeel de massa over 4 glazen. Na 4 uur laten opstijven en als finishing touch: stukjes rabarber en aardbeien on top!

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Panna cotta van witte chocolade met aardbeien op tafel.

  1. Was de aardbeien goed.
  2. Schil de rabarber en snijd deze in kleine blokjes. Snijd de vanillepeul open en schraap de zaadjes eruit.
  3. Breng de room, melk, suiker, vanillezaad en peul aan de kook.
  4. Haal de pan van het vuur en roer de uitgeknepen gelatineblaadjes en de chocolade erdoor. Laat het geheel 30 minuten intrekken en giet het vervolgens door een fijne zeef.
  5. Verdeel de massa over 4 glazen en laat deze 4 uur opstijven. Na 4 uur:
  6. Meng 2 el suiker door de stukjes rabarber en snijd de aardbeien in stukjes. Verdeel de rabarber en aardbeien over de panna cotta en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Italiaans Panna cotta