Spaghetti con polpette e pomodorini

Spaghetti con polpette e pomodorini

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk! Maak zelf deze Spaghetti con polpette e pomodorini. Gehaktballetjes gecombineerd met spaghetti en honing mosterdsaus zijn de perfecte combinatie. Serveer met een frisse groene salade en Parmezaanse kaas. Buon Appetito!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Snack tomaatjes

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Spaghetti con polpette e pomodorini op tafel.

  1. Meng het gehakt met het ei, de beschuit, de mosterd, de honing en het sjalotje. Breng op smaak met peper en zout. Bak een klein stukje gehakt in de pan om te proeven of de smaak goed is.
  2. Maak van het gehakt kleine balletjes ter grootte van een bitterbal. Kook de pasta in ruim en gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bak intussen de gehaktballetjes in een grote koekenpan met 1 dl olijfolie. Schuif regelmatig met de pan op en neer, zodat de balletjes door het rollen aan alle kanten gelijkmatig bruin worden.
  3. Breng de basilicosaus aan de kook, zet het vuur lager en voeg er de minitomaatjes aan toe.
  4. Giet de pasta af zodra deze gaar is en meng er de saus door. Laat nog 1 minuut intrekken en verdeel de pasta over de borden. Verdeel vervolgens de gehaktballetjes en garneer eventueel met verse basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta