Pasticcio di tortellini

Pasticcio di tortellini

Smulweb imageSmulweb

Pasticcio di tortellini is een Italiaans ovengerecht. Tortellini vermengd met ricotta, besciamella, ei en Parmezaanse kaas en tomatenketchup. Geroosterd in de oven met stukjes mozzarella tot ze goudbruin zijn. Dit wordt zeker een favoriet.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pasticcio di tortellini op tafel.

  1. Meng de ricotta met de besciamellasaus, de eieren, de Parmezaanse kaas en de tomatenketchup. Breng het mengsel op smaak met peper en zout.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  3. Meng de tortellini door het ricottamengsel en giet het geheel in een ingevette ovenschaal.
  4. Breek stukjes mozzarellakaas af en verdeel deze over de ovenschotel. Bak de ovenschotel ongeveer 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, totdat het ricottamengsel gestold en gebruind is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta