Amuse van eendenborstfilet op een appelcompote

Amuse van eendenborstfilet op een appelcompote

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk amuse van eendenborstfilet op een appelcompote, subtiel gekruid met kerriepoeder en zacht geslagen room. Een feestelijke start van het diner!

25 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 132 g Gerookte eendenborstfilet

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Amuse van eendenborstfilet op een appelcompote op tafel.

  1. Schep voorzichtig een mespuntje zout erbij en een halve dessertlepel kerriepoeder door de geslagen room.
  2. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in blokjes.
  3. Maak de compote. Smelt de boter in een pan en voeg de appelstukjes toe. Roer en laat 10 minuten op laag vuur stoven in een open pan.
  4. Prak de appel met een vork en strooi er suiker over. Halveer de plakjes eendenborst.
  5. Verdeel de appelcompote over de lepels, schep er een beetje slagroom op en garneer met een stukje eendenborstfilet. Dien op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Appel Amuses