Walnoten basilicum pesto voor pasta

Walnoten basilicum pesto voor pasta

Smulweb imageSmulweb

Maak in een blender een heerlijke walnoten basilicum pesto. Bak walnoten, snijd basilicum, en voeg knoflook, olijfolie en Parmezaanse kaas toe. Mix alles door elkaar en geniet van een heerlijke toevoeging aan de pasta!

10 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Walnoten gepeld, ongezouten
  • 100 g Geraspte kaas Parmezaanse
  • 40 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Walnoten basilicum pesto voor pasta op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 250 graden en bak de walnoten in de oven (of in een koekenpan) gedurende ongeveer 5 minuten.
  2. Was het basilicum goed en snijd het grof in stukken.
  3. Doe de walnoten in een blender en hak het grof met de momentschakelaar.
  4. Voeg knoflook, basilicum, 1 dl olijfolie en Parmezaanse kaas toe aan de blender.
  5. Plaats de deksel op de blender en mix op de hoogste stand. Voeg de resterende olie toe terwijl de blender draait en til de deksel op om dit toe te voegen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Sauzen Pasta