Frittata met aardappel rode paprika en kappertjes

Frittata met aardappel rode paprika en kappertjes

Smulweb imageSmulweb

Frittata met aardappel, rode paprika en kappertjes. De frittata wordt eerst gebakken op het vuur, daarna voltooid in de oven of met deksel op de pan. Het torentje van gekookte groenten en opgewipt ei is perfect met de toevoeging van zoute kappertjes!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Frittata met aardappel rode paprika en kappertjes op tafel.

  1. Smelt boter in een koekenpan van 24 cm doorsnee die in de oven mag.
  2. Fruit ui en paprika tot zacht.
  3. Voeg aardappelplakken en tijm toe en meng goed.
  4. Klop eieren en melk met zout, peper en aromat tot een glad mengsel.
  5. Verdeel eimengsel over de groenten en roer lichtjes door.
  6. Bak op zacht vuur tot het bijna gestold is.
  7. Bak verder in de oven of met deksel op de koekenpan tot het ei gestold en gepoft is en tot het bovenop een lichtbruine kleur heeft.
  8. Haal van het vuur en laat 5 minuten staan.
  9. Serveer op een schaal en snijd in driehoekjes of blokjes.
  10. Garneer met kappertjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Groente Paprika