Pasta roomtaart met kaas

Pasta roomtaart met kaas

Smulweb imageSmulweb

Een romige pasta taart gemaakt met pastaschelpjes, crème fraîche, kaas en eieren. Gebakken tot perfectie en geserveerd met een knapperige sla-mix met bleekselderij en dressing om dit gerecht compleet te maken.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta roomtaart met kaas op tafel.

  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Kook de pastaschelpjes in ruim water met de bouillonblokjes beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  3. Klop de eieren, crème fraîche en kaas door elkaar en schep hier de pastaschepjes doorheen.
  4. Stort dit in een ingevette ovenschaal en bak de taart in circa 30 minuten gaar en goudbruin in de oven.
  5. Laat de taart 10 minuten rusten alvorens hem aan te snijden.
  6. Vermeng de sla met de bleekselderij en dressing en serveer bij de pastataart.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kaas