Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Bloemkool pastaschotel met zalm op tafel.
- Verwarm de oven voor op 190 °C.
- Snijd de zalmfilet in blokjes.
- Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
- Kook de bloemkool- en broccoliroosjes in een pan met ruim kokend water in ca. 6 minuten beetgaar.
- Smelt intussen de boter in een pan en roer de bloem erdoor. Laat het botermengsel al roerende 2-3 minuten garen, maar niet verkleuren. Roer de melk in kleine scheutjes erdoor tot er een gebonden gladde saus ontstaat. Breng de saus op smaak met 50 g Parmezaanse kaas en Silvo Shake It Pastakruiden.
- Schep de pasta, zalm en groenten in de ovenschaal en schenk de saus erover. Verdeel de overige kaas over de bovenzijde van de pastaschotel.
- Zet de pastaschotel 15-20 minuten in de oven om verder te garen.