- 300 g Konijnenbout
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Tandoori van konijnenbout met gewokte groente op tafel.
- Meng de tandooripasta met 2 eetlepels yoghurt en bestrijk de konijnenbouten hier goed mee. Laat de konijnenbouten minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
- Spoel de broccoli grondig in koud water en snijd deze in kleine roosjes.
- Rasp de komkommer en pers deze lichtjes uit. Snipper de munt en koriander fijn. Meng de rest van de yoghurt met de komkommer, knoflook, munt en koriander. Breng op smaak met peper (en een beetje zout).
- Haal de overtollige marinade van de konijnenbouten af en verwarm de barbecue of grill voor. Grill de konijnenbouten op de barbecue in ongeveer 15-20 minuten. In een grillpan kun je ze het best voorgrillen en de garing voltooien in een voorverwarmde oven van 160°C.
- Verhit de arachideolie in een pan en roerbak de broccoliroosjes in 2-3 minuten beetgaar. Voeg dan de sojasaus toe en kruid met peper van de molen.
- Schik de konijnenbouten en broccoli op 4 borden en serveer de yoghurtsaus erbij.