- 150 g Zure room
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Pannenkoeken met vleesvulling op tafel.
- Klop bloem, zout, eieren, melk en mineraal water door elkaar en laat het mengsel een half uur rusten.
- Bak in een koekenpan in hete olie 8 pannenkoeken. Houd ze warm.
- Snijd de ossehaas in dunne reepjes, de champignons in plakjes en de ui fijn.
- Bak het vlees al roerend in 1 el olie. Haal het uit de pan.
- Stoof de champignons en ui in de rest van de olie.
- Meng bouillon, zure room en mosterd en voeg toe aan de pan. Kook al roerend in en breng op smaak met zout, peper, oregano, basilicum en bieslook.
- Schep het vlees erdoor en verwarm op hoog vuur.
- Voeg peterselie toe en meng alles door elkaar.
- Leg een lepel van het mengsel op een pannenkoek en rol de pannenkoek op. Herhaal voor alle pannenkoeken. Klaar!