Pannenkoeken met vleesvulling

Pannenkoeken met vleesvulling

Smulweb imageSmulweb

Pannenkoeken gevuld met mals rundvlees, champignons, ui en romige mosterdsaus. Een klassieker die nooit zal vervelen!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Pannenkoeken met vleesvulling op tafel.

  1. Klop bloem, zout, eieren, melk en mineraal water door elkaar en laat het mengsel een half uur rusten.
  2. Bak in een koekenpan in hete olie 8 pannenkoeken. Houd ze warm.
  3. Snijd de ossehaas in dunne reepjes, de champignons in plakjes en de ui fijn.
  4. Bak het vlees al roerend in 1 el olie. Haal het uit de pan.
  5. Stoof de champignons en ui in de rest van de olie.
  6. Meng bouillon, zure room en mosterd en voeg toe aan de pan. Kook al roerend in en breng op smaak met zout, peper, oregano, basilicum en bieslook.
  7. Schep het vlees erdoor en verwarm op hoog vuur.
  8. Voeg peterselie toe en meng alles door elkaar.
  9. Leg een lepel van het mengsel op een pannenkoek en rol de pannenkoek op. Herhaal voor alle pannenkoeken. Klaar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Pannenkoeken