Heerlijke kip salade met avocado appel kaas en pijnboompit

Heerlijke kip salade met avocado appel kaas en pijnboompit

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke kip salade met stukjes gebakken kipfilet bestrooid met kipkruiden, sla, stukjes appel, avocado en geroosterde pijnboompitten. Maak de salade af met een dressing van olijfolie, citroensap, witte wijnazijn en knoflooksaus. Bestrooi met kaas en fijngehakte peterselie.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Heerlijke kip salade met avocado appel kaas en pijnboompit op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in stukjes en bestrooi ze met kipkruiden. Bak de kip in een koekenpan gaar.
  2. Verwijder de pit uit de avocado en snijd deze in stukken. Snijd ook de appel in stukken. Voeg de sla, de kip, de appel en avocado samen. Rooster de pijnboompitten licht in een droge koekenpan en voeg deze toe aan de salade.
  3. Maak de dressing door olijfolie, citroensap, witte wijnazijn en knoflooksaus te mengen. Schenk de dressing over de salade.
  4. Strooi er wat kaas overheen en voeg tenslotte wat fijngehakte peterselie toe.
  5. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Avocado salade Appelsalade Kipsalade