Wrap - uit koken voor kleine sterren

Wrap - uit koken voor kleine sterren

Smulweb imageSmulweb

Deze wraps met rosbief, taugé en kerriemayonaise zijn ideaal voor een picknick of voor een zomerse lunch. Beleg de wraps met heerlijke rosbief, knapperige taugé, slablaadjes en appel. Rol ze op en smullen maar!

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wrap - uit koken voor kleine sterren op tafel.

  1. Bak de wraps even om en om in een koekenpan en laat ze afkoelen.
  2. Hang de taugé 20 seconden in een vergiet in een pan met kokend water en spoel ze koud onder de kraan. Verwijder de groene vliesjes.
  3. Meng de mayonaise met kerriepoeder naar smaak.
  4. Beleg de wraps met rosbief, zout en peper naar smaak, taugé, slablaadjes, appel en kerriemayonaise.
  5. Rol ze op en zet ze eventueel vast met een prikker. Tip: Gebruik in plaats van kant-en-klare wraps dunne zelfgebakken omeletten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps