Amuse van garnalen en avocado

Amuse van garnalen en avocado

Smulweb imageSmulweb

Een feestelijk en smaakvol amuse gerecht van garnalen en avocado. Een romige puree van avocado en tomaten gevuld met garnalen, lente-ui, dille en kruiden zorgt voor de perfecte combinatie van smaken. Garneer de amuse met een takje bieslook.

15 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 4 Avocado
  • 125 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Amuse van garnalen en avocado op tafel.

  1. Schil de avocado's, verwijder de pit en snijd ze in stukken. Snijd de tomaten ook in stukken.
  2. Snijd de lente-uitjes in kleine stukken en meng ze met de garnalen, 1 uitgeperste citroen, dille en peper en zout naar smaak.
  3. Pureer de avocado met de tomaten, zure room, 1 uitgeperste citroen, wat cayennepeper en peper en zout naar smaak.
  4. Doe het puree-mengsel in een spuitzak en vul een amuseglaasje voor iets minder dan de helft.
  5. Schep met een lepel het garnalenmengsel op het puree-mengsel in het amuseglaasje.
  6. Garneer met een takje bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Avocado Amuses