Eenvoudige chocoladecake

Eenvoudige chocoladecake

Smulweb imageSmulweb

Eenvoud en chocolade in één, een heerlijke combinatie! Mix melk, olie, koffie, eieren en suiker. Voeg bloem, cacao, zout en bakpoeder toe. Roer alles goed door tot een vrij dun, glad beslag ontstaat. Giet het beslag in de bakvorm en bak gedurende 40-50 minuten. Laat de cake afkoelen voordat je hem aansnijdt. Eet smakelijk!

60 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 80 g Jumbo espresso oploskoffie

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Eenvoudige chocoladecake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 C. Beboter een bakvorm en bekleed eventueel met bakpapier.
  2. Mix melk, olie, koffie, eieren en suiker tot de suiker opgelost is.
  3. Voeg bloem, cacao, zout en bakpoeder toe. Roer alles goed door tot er een vrij dun, maar glad beslag ontstaat.
  4. Giet het beslag in de bakvorm en bak gedurende 40-50 minuten.
  5. Controleer of de cake gaar is met een houten prikkertje. Als deze er redelijk schoon uitkomt is de cake gaar.
  6. Laat de cake afkoelen voordat je hem aansnijdt.
  7. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Ei Kruiden Bakken