Salade met peer walnoten gesmolten camembert en geroosterd

Salade met peer walnoten gesmolten camembert en geroosterd

Smulweb imageSmulweb

Een salademet peer, walnoten, gesmolten camembert, geroosterd krentenbrood en paddestoelen. Maak af met een zalige dressing van room en apart geserveerde tuinkers.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Salade met peer walnoten gesmolten camembert en geroosterd op tafel.

  1. Verdeel de sla over 4 diepe borden.
  2. Schil de peren. Snijd de peren in vieren en haal de klokhuizen eruit. Snijd de peer in dunne plakken en leg deze op de salade.
  3. Snipper het sjalotje en fruit het in de roomboter in een koekenpan. Veeg de paddenstoelen schoon en halveer de grote. Bak ze in een paar minuten gaar. Bestrooi met zout en peper.
  4. Snijd de korst van de kaas. Verwarm ondertussen voor de dressing de room en laat kleine brokjes camembert erin smelten. Breng de saus op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  5. Besprenkel de salade met de dressing. Maak af met de geknipte tuinkers en de walnoten.
  6. Serveer met plakjes geroosterd krentenbrood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Fruit Kaas Peren