Frambozencupcakes met mascarponeglazuur

Frambozencupcakes met mascarponeglazuur

Smulweb imageSmulweb

Met deze frambozencupcakes met mascarponeglazuur steel jij de show! Een luchtige cupcake met verse frambozen erin verwerkt en afgemaakt met een heerlijk romig mascarponeglazuur. Dat wordt smullen!

15 min bereiden

ontbijt

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 120 g Jumbo Frambozen Diepvries

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Frambozencupcakes met mascarponeglazuur op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden (hete lucht). Bekleed de holtes van een muffinplaat met papieren caisses.
  2. Doe de boter, suiker, bloem, amandelen, het bakpoeder en zout in een beslagkom en mix tot je een kruimelig deeg krijgt.
  3. Klop in een andere kom het ei los met de melk en de vanille-essence. Meng dit snel door het bloemmengsel. Vouw de frambozen er voorzichtig door.
  4. Vul de vormpjes met het beslag. Bak de cupcakes 20-25 minuten tot ze goudbruin kleuren en veerkrachtig aanvoelen. Laat ze afkoelen op een rooster.
  5. Roer voor het glazuur de mascarpone romig en meng de poedersuiker erdoor. Breng dit glazuur met een spuitzak of paletmes aan op de cupcakes.
  6. Garneer eventueel met een paar frambozen en strooi er nog wat poedersuiker over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cupcakes