- 120 g Jumbo Frambozen Diepvries
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Frambozencupcakes met mascarponeglazuur op tafel.
- Verwarm de oven voor op 170 graden (hete lucht). Bekleed de holtes van een muffinplaat met papieren caisses.
- Doe de boter, suiker, bloem, amandelen, het bakpoeder en zout in een beslagkom en mix tot je een kruimelig deeg krijgt.
- Klop in een andere kom het ei los met de melk en de vanille-essence. Meng dit snel door het bloemmengsel. Vouw de frambozen er voorzichtig door.
- Vul de vormpjes met het beslag. Bak de cupcakes 20-25 minuten tot ze goudbruin kleuren en veerkrachtig aanvoelen. Laat ze afkoelen op een rooster.
- Roer voor het glazuur de mascarpone romig en meng de poedersuiker erdoor. Breng dit glazuur met een spuitzak of paletmes aan op de cupcakes.
- Garneer eventueel met een paar frambozen en strooi er nog wat poedersuiker over.