Groententaart met geitenkaasje

Groententaart met geitenkaasje

Smulweb imageSmulweb

Hartige groententaart met geitenkaas, een echte smaakbom. Het romige geitenkaasje past perfect bij de gegrilde paprika's, courgette en kerstomaten. Maak het af met een vleugje komijn en jouw familiemaaltijd kan niet meer stuk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Groententaart met geitenkaasje op tafel.

  1. Het deeg kort blind bakken in de oven.
  2. Paprika's grillen met een klein beetje olijfolie, zodat het velletje kan worden verwijderd.
  3. Courgettes in schijfjes snijden en kerstomaten in twee snijden.
  4. Schijfjes courgette en fijngesneden pijpajuin kort aanbakken in een pan met wat olijfolie en kruiden met komijn. Voeg de ontvelde paprika's in reepjes toe en bak nog even mee.
  5. Kluts in een kom de eieren samen met de room en melk. Kruid met peper en zout.
  6. Verdeel de gebakken groenten over de taartvorm en giet het eimengsel erover. Voeg kerstomaten en geitenkaas toe.
  7. Bak de groententaart in een oven van 180°C (hete lucht) totdat de taart mooi goudgeel en stevig is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden Ei Zuivel Kaas Bakken Taart