Venkelsalade met gekaramelliseerde bietjes

Venkelsalade met gekaramelliseerde bietjes

Smulweb imageSmulweb

Een frisse salade met gekaramelliseerde bietjes, geitenkaas en venkel. De balsamicoazijn en suiker laten de bieten lekker zoet smaken. Kortom, een salade waarbij je vingers aflikt.

10 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Venkelsalade met gekaramelliseerde bietjes op tafel.

  1. Leg de bieten op keukenpapier te drogen.
  2. Verhit een pan op hoog vuur en voeg de balsamicoazijn en suiker toe. Kook het 3 minuten tot het wat dikker wordt.
  3. Voeg de bieten toe en kook het geheel nog 1 minuut tot de bieten warm zijn en bedekt zijn met het mengsel.
  4. Leg de venkel met de peterselie en de geitenkaas op de borden en leg de bieten erbovenop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Venkelsalade