Ciabatta-pizza

Ciabatta-pizza

Smulweb imageSmulweb

Pizza’s bakken kan niet altijd in een echte oven, maar wel in je airfryer! Stokbrood snijden, beleggen met tomaten, salami en kaas. Perfect voor bij de borrel!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Keukenkruid
  • 150 g Jong Belegen Kaas 30+ Plakken

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ciabatta-pizza op tafel.

  1. Snijd het brood overlangs in de lengte door en verdeel het daarna in vierkanten.
  2. Besmeer de vierkanten brood met tomatenketchup en strooi de Italiaanse kruiden erover.
  3. Halveer de kerstomaatjes en snijd de salami in smalle reepjes.
  4. Verdeel de tomaatjes en de salami over het ciabattabrood en leg de plakken kaas erop.
  5. Zet de pizza's onder de grill totdat de kaas gesmolten is.
eet smakelijk