Oven gebakken indiase kip tandoori (iii)

Oven gebakken indiase kip tandoori (iii)

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Indiase kip tandoori uit de oven. Marineer de kip in een frisse marinade van yoghurt en limoen, verpakt in aluminium folie en bak 45 minuten in de oven.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Oven gebakken indiase kip tandoori (iii) op tafel.

  1. Meng alle marinade ingrediënten en marineer de kip er 2 uur in.
  2. Leg een dubbel vel aluminiumfolie op een braadslee en verdeel de kippenbouten in het midden van de folie.
  3. Verdeel gesmolten boter erover en maak een pakje door de folie goed dicht te vouwen.
  4. Bak de kip gedurende 45 minuten op 240°C.
  5. Open het pakje en strooi paprikapoeder over de kippenbouten. Bak of grill nog eens 15 minuten tot de kip mooi knapperig is, en bedruip met het vocht uit de braadslee als het dreigt droog te worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte