Sate van varkenshaas

Sate van varkenshaas

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke sate van varkenshaas, vooraf heerlijk gemarineerd. Rijg het vlees aan satéprikkers en gril het op de BBQ of in de pan. Let op, niet te lang grillen anders verliest het vlees zijn heerlijke smaak.

120 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Sate van varkenshaas op tafel.

  1. Snijd het vlees in niet te kleine brokken.
  2. Meng de overige ingrediënten door elkaar en roer het vlees erdoor.
  3. Dek af met folie en laat minimaal 24 uur marineren.
  4. Rijg het vlees aan satéprikkers. Zorg ervoor dat de vleesbrokken elkaar niet raken.
  5. Rooster de saté niet te lang, anders wordt het vlees droog.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees