Aardappelgratin met boontjes en vleesreepjes

Aardappelgratin met boontjes en vleesreepjes

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke aardappelgratin met boontjes en vleesreepjes in één ovenschaal. De boontjes worden gekookt en daarna bedekt met de reepjes vlees en uien gebakken in pesto. Doe de helft van de aardappelschijfjes in een ingevette ovenschaal, bedek met het mengsel van vlees en groenten en bedek met de rest van de aardappelschijfjes en bestrooi met geraspte kaas. Bak gedurende 45 minuten op 200 graden.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 maggi crème fraiche met bieslook saus
  • 300 g Magere varkensreepjes

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Aardappelgratin met boontjes en vleesreepjes op tafel.

  1. Kook de boontjes in 10 minuten gaar.
  2. Snijd de uien in ringen en bak deze in olie. Roer vervolgens de pesto erdoor.
  3. Bestrooi de reepjes vlees met peper en zout. Bak deze mee met de uienringen.
  4. Zet de oven aan op 200 graden.
  5. Maak de saus volgens de verpakking.
  6. Roer de saus door de aardappelschijfjes.
  7. Doe de helft van de aardappelschijfjes in een ingevette ovenschaal, bedek met de sperziebonen en schep het vleesmengsel erop.
  8. Bedek met de rest van de aardappelschijfjes en bestrooi met de geraspte kaas.
  9. Bak de ovenschotel in de oven gedurende 45 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Aardappelgratin