Stamppotje van postelein met gebruineerde hazelnoten en in h

Stamppotje van postelein met gebruineerde hazelnoten en in h

Smulweb imageSmulweb

Een stamppotje met smaak van geroosterde hazelnoten, honing en tomaatjes. Naast aardappelen bevat het postelein die goed gewassen moet worden. Onderscheidend lekker!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 600 g Postelein

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Stamppotje van postelein met gebruineerde hazelnoten en in h op tafel.

  1. Kook de aardappels.
  2. Was de postelein echt goed. Haal eventueel de worteltjes eraf (is niet echt nodig).
  3. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan tot ze bruin zijn. Hak ze grof.
  4. Smelt de honing en laat de tomaatjes karamelliseren. Maak een puree van de aardappelen.
  5. Roer de postelein (misschien wat kleiner gesneden) samen met de geroosterde hazelnoten door de puree. Voeg naar smaak wat zout en peper toe.
eet smakelijk