Biologische biet- en tonijnsalade

Biologische biet- en tonijnsalade

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke biologische biet- en tonijnsalade met aardappel, zwarte olijven, knapperige ui en eieren als finishing touch. Maak de salade af met een dressing van olijfolie, mosterd en citroensap.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Biologische biet- en tonijnsalade op tafel.

  1. Schil de bieten en snijd ze in blokjes. Snijd aardappelen ook in blokjes van hetzelfde formaat. Snijd de zwarte olijven in kleine stukjes. Snipper de ui.
  2. Doe de tonijn in een vergiet en laat het uitlekken.
  3. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en schep ze door de salade.
  4. Garneer met de eieren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Tonijnsalade