Italiaanse koteletten

Italiaanse koteletten

Smulweb imageSmulweb

Krokante Italiaanse koteletten met smaakvolle saus van tomaten, ui en knoflook aangevuld met rozemarijn en chilipeper. Perfect voor diner; garneer met peterselie en citroen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Italiaanse koteletten op tafel.

  1. Snijd de vetrandjes van de koteletten. Doe de olie in een anti-aanbakpan, leg de koteletten erin en bak ze ongeveer 2 minuten aan elke kant. Haal ze uit de pan.
  2. Pel en snipper de ui en bak het onder voortdurend roeren glazig. Pel de knoflook, plet de tenen en voeg ze samen met de rozemarijn, de citroenschil en de chilipepertjes toe. Laat dit, onder voortdurend roeren, in ca. 1 minuut gaar worden.
  3. Zet het vuur lager en doe de koteletten weer in de pan. Voeg de bouillon en de tomaten toe. Laat op middelhoog vuur 10-15 minuten koken, tot de koteletten gaar zijn en de saus licht is ingedikt.
  4. Neem de pan van het vuur, breng het vlees op smaak en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Soep Sauzen Vlees