Gerookte paling uit een glaasje

Gerookte paling uit een glaasje

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke gerookte paling uit een glaasje, gecombineerd met komkommer, tomaat, bosui en augurken. De balsamico-dressing, zout en peper maken dit af. Een perfecte amuse!

15 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gerookte paling uit een glaasje op tafel.

  1. Snijd de paling in kleine blokjes en maak 6 porties. Zet op een koele plek tot gebruik.
  2. Was de komkommer. Verwijder het zaad en snijd in blokjes even groot als de paling. Vermeng de komkommer met de balsamico-dressing en zet weg in een plastic bakje.
  3. Halveer de tomaten en snijd de steelaanzet weg. Verwijder het vruchtvlees en snijd in kleine blokjes. Vermeng met het zout en de peper. Zet weg in een plastic bakje.
  4. Snijd het onderste deel van de bosui. Verwijder verslapte delen en snijd de ui in kleine ringetjes. Vermeng met de olie en zet weg in een plastic bakje.
  5. Snijd de augurkjes in kleine blokjes. Gooi het begin en uiteinde weg en bewaar in een plastic bakje.
  6. Vlak voor het serveren pak je de amuse glaasjes. Maak laagjes van komkommer, tomaat, bosui, augurkjes en druk zachtjes aan. Eindig met de paling.
eet smakelijk