Tiramisu ultra ultra light

Tiramisu ultra ultra light

Smulweb imageSmulweb

Tiramisu ultra ultra light! Lange vingers besprenkeld met Kahlua en espresso, afgetopt met opgeklopte melk en cacaopoeder. Simpel en luchtig, dat is pas genieten met een grote G.

10 min bereiden

ontbijt

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Kahlúa koffielikeur

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tiramisu ultra ultra light op tafel.

  1. Doe 2-3 cm magere melk in een hoge beker, roer de suiker bij de melk en zet de beker 10 minuten in de vriezer.
  2. Doe de lange vingers in een mooi diep schaaltje en besprenkel ze met Kahlua en espresso.
  3. Klop de melk op met een Bamix (gebruik de klopper) tot een stevige slagroomtextuur.
  4. Lepel de opgeklopte melk mooi over de lange vingers in het schaaltje en bestrooi met cacaopoeder.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Tiramisu