Zalm in pancetta met limoensaus

Zalm in pancetta met limoensaus

Smulweb imageSmulweb

De perfecte mix van verse zalm met pancetta, knapperige asperges en een heerlijk zachte limoensaus. Met dit gerecht maak je zeker indruk op je gasten!

25 min bereiden

hoofdgerecht

7 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalm in pancetta met limoensaus op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Doe de asperges in een braadslede en schep er 1,5 el olijfolie door. Bestrooi met zout en peper en rooster ze gedurende 5 minuten in de oven tot ze net zacht zijn.
  3. Bestrooi intussen de zalm met peper en zout. Verpak elke filet in 2 plakken pancetta en bestrijk ze met de rest van de olijfolie.
  4. Leg de zalm op de asperges en zet de braadslede nog 8-10 minuten in de oven tot de zalm net gaar is en de pancetta knapperig.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees