Labskaus uit hamburg ( stamppot rode bietjes)

Labskaus uit hamburg ( stamppot rode bietjes)

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke stamppot Labskaus uit Hamburg met rode bietjes, aardappelen, corned beef ui, augurk en azijn. Maak het geheel op smaak met azijn, suiker, peper en zout. Serveer met een gebakken ei er bovenop.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 340 g Cornedbeef

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Labskaus uit hamburg ( stamppot rode bietjes) op tafel.

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze gaar in water met zout. Laat ze goed droog stomen en stamp ze fijn.
  2. Schil de gekookte bietjes en rasp ze grof.
  3. Pel de ui en snipper deze.
  4. Snijd 3 augurken in kleine stukjes.
  5. Snijd de corned beef in kleine stukjes.
  6. Verhit olie in een pan en bak de corned beef met uisnippers zachtjes in de pan.
  7. Voeg de bietjes toe en verwarm deze mee.
  8. Roer de bietjes, corned beef en stukjes augurken door de gestampte aardappelen.
  9. Maak het geheel op smaak met azijn, suiker, peper en zout. Warm alles goed door.
  10. Verhit boter in een koekenpan en bak hierin 2 eieren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Bietenstamppot