Amuse van ossenhaas wasabi kaas

Amuse van ossenhaas wasabi kaas

Smulweb imageSmulweb

Trakteer je gasten met deze verfijnde amuse van ossenhaas met wasabi kaas. Samen met pijnboompitten en rucola, biedt deze amuse een perfecte mix van smaken. Een gegarandeerd succes.

15 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g wasabi kaas
  • 20 g Rucolacress

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Amuse van ossenhaas wasabi kaas op tafel.

  1. Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Rasp de Landana Wasabi kaas.
  2. Leg op iedere amuselepel een paar blaadjes rucola.
  3. Bestrijk de ossenhaas licht met olijfolie. Maal er peper overheen.
  4. Leg op iedere amuselepel een plakje ossenhaas.
  5. Garneer de amuselepels met de pijnboompitten en de Landana Wasabi kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Kaas Amuses