Warme camembert op de bbq

Warme camembert op de bbq

Smulweb imageSmulweb

De ultieme borrelhap: warme camembert op de bbq. Maak het kistje mooi met aluminiumfolie, steel af en toe wat rozemarijn van je plantje, giet er wat ahornsiroop overheen en geniet in het zonnetje van dit heerlijke smeltkaasje.

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Warme camembert op de bbq op tafel.

  1. Haal de camembert uit de verpakking en bekleed het houten kistje met aluminiumfolie, dit mag ruim zijn.
  2. Leg de camembert weer terug en steek er met een mes allemaal sneetjes in.
  3. Snij de knoflook in hele dunne plakjes en steek ze in de sneetjes. Haal wat steeltjes rozemarijn van je plantje en steek deze ook in de sneetjes.
  4. Giet er een scheut ahornsiroop op en doe het dekseltje van het kistje er weer op.
  5. Leg het op je buitenkeuken op het verhoogde plateau en laat het daar 20 minuten liggen of tot de camembert lekker zacht / gesmolten is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas