Lasagne op de camping

Lasagne op de camping

Smulweb imageSmulweb

Lasagne op de camping? Jazeker! Maak 'm op de skottelbraai met gehakt, groenten, saus, lasagnebladen en kaas. Afgedekt met het deksel van de skottelbraai, is 'ie zo klaar en heerlijk goudbruin van buiten en smeuïg van binnen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 ml Bechamel saus

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Lasagne op de camping op tafel.

  1. Zet de skottelbraai zachtjes aan om op te warmen met de pannenkoekenplaat erop.
  2. Leg daarboven een anti-aanbakvel ter bescherming van de plaat.
  3. Bak het gehakt in een koekenpan rul en voeg dan de groenten toe.
  4. Voeg vervolgens de saus toe.
  5. Bouw nu op in de aluminiumschaal: laagje bechamelsaus, laagje lasagnebladen, laagje saus. Herhaal dit totdat alles op is en eindig met een laag lasagnebladen.
  6. Doe hierover nogmaals de bechamelsaus en dan de geraspte kaas.
  7. Plaats de aluminium wokschaal waarin je de lasagne hebt gemaakt op de pannenkoekenplaat.
  8. Plaats het deksel eroverheen en zet het gas niet te hoog, anders gaat het te hard.
  9. Houd je gerecht in de gaten en kook het de aangegeven tijd van ongeveer 30 minuten (zoals op het pak staat).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta