Empanada met chorizo

Empanada met chorizo

Smulweb imageSmulweb

Geniet van een overheerlijk hapje met de Empanada met chorizo. Een heerlijke mix van chorizo, feta en olijven opgerold in croissantdeeg. Klaar in slechts 35 minuten!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 240 g Croissantdeeg

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Empanada met chorizo op tafel.

  1. Verwarm de oven op 175 C.
  2. Boontjes ca. 10 minuten voorkoken.
  3. Snijd chorizo in reepjes en feta in blokjes.
  4. Verhit olie in een koekenpan en bak prei al omscheppend.
  5. Voeg boontjes toe en bak even mee.
  6. Voeg op laag vuur chorizo, feta, olijven en majoraan toe en schep alles door elkaar.
  7. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Spreid croissantdeeg uit op een bakplaat. Druk naden tegen elkaar.
  9. Schep het preimengsel op de helft van het deeg.
  10. Klap de andere helft er overheen en druk de randen dicht (werkt het beste als het mengsel is afgekoeld).
  11. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten bruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Chorizo