Macaroni met spinazie en kabeljauw

Macaroni met spinazie en kabeljauw

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke ovenschotel boordevol vis! De combinatie macaroni, spinazie en kabeljauw geeft een verrassend resultaat en wordt overgoten met een romige saus. Eindig het gerecht met een goudbruin laagje geraspte kaas.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 450 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Macaroni met spinazie en kabeljauw op tafel.

  1. Besprenkel de vis met citroensap, zout en peper. Beboter een ovenschaal met 5 gram boter. Leg de vis erin en verdeel de rest van de boter in klontjes over de vis. Schenk de wijn erbij. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Laat de vis in het midden van de oven (200°C) in ongeveer 15 minuten gaar worden.
  2. Kook ondertussen de macaroni gaar. Druk het vocht uit de spinazie en verwarm deze met 4 eetlepels slagroom. Voeg naar smaak zout, peper en nootmuskaat toe.
  3. Laat de macaroni goed uitlekken en schep de pasta in een ovenschaal. Roer er 4 eetlepels slagroom door en verdeel de spinazie erover. Leg de vis op de spinazie.
  4. Schenk het stoofvocht van de vis in een steelpan en breng het aan de kook. Roer er de maïzena en de rest van de slagroom door. Schenk de saus over de vis en de spinazie en strooi er de geraspte kaas over.
  5. Zet de schotel onder een voorverwarmde grill en laat het gerecht in ongeveer 5 minuten goudbruin kleuren. Garneer met citroen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Spinazie