Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Mouse de forel op tafel.
- Boen de sinaasappel schoon en trek met een canneleermesje 12 mooie slierten van de sinaasappel en rasp 1 eetlepel oranje schil dun af.
- Snijd de forel in stukken en pureer deze met 3 eetlepels slagroom in de keukenmachine.
- Klop de rest van de slagroom in een kom bijna stijf en spatel de forelmengsel, mierikswortel, sinaasappelrasp en zout en peper naar smaak er luchtig door.
- Doe de mousse over in een spuitzak met grove kartelmond en laat hem in de koelkast in minstens 1 uur opstijven.
- Laat de slierten sinaasappelschil in wat water 5 minuten zachtjes koken en daarna op keukenpapier uitlekken.
- Spuit op 6 amuselepels een toef forelmousse en garneer met sinaasappelschil en toefjes dille.