Gevulde champignons met kruidenkaas en pijnboompitten

Gevulde champignons met kruidenkaas en pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Kruidige gevulde champignons bomvol smaak! De hoedjes zijn gevuld met kaas en bestrooid met pijnboompitten. Na 15 minuten in de oven zijn ze heerlijk goudbruin en klaar om op te dienen!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevulde champignons met kruidenkaas en pijnboompitten op tafel.

  1. Maak de champignons schoon met een borsteltje of keukenpapier.
  2. Verwijder de steeltjes van de champignons door deze uit de hoedjes te draaien.
  3. Verwarm de oven voor op 220 graden Celcius.
  4. Vul de hoedjes van de champignons met de kruidenkaas.
  5. Bestrooi met pijnboompitten.
  6. Bak de gevulde champignons in 15 minuten af in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen