- 250 ml Water
- 2 el Basilicum
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Garnalen in tempura-kruidenbeslag en mayo-sojasaus op tafel.
- Verhit de olie tot 180 graden.
- Laat de garnalen ontdooien en pel ze, maar laat de staartpunten eraan. Snijd de garnalen op de rug open en verwijder het darmkanaal.
- Zeef het meel boven een kom en voeg het water, basilicum en peterselie toe. Klop er een beslag van.
- Pak de garnalen bij de staart en haal ze één voor één door het beslag. Laat ze voorzichtig in de olie glijden en bak ze goudbruin.
- Schep de garnalen met een schuimspaan uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken.
- Klop in een kom de mosterd, mayonaise en sojasaus door elkaar.
- Snijd de limoen in parten. Leg de garnalen op een schaal, bestrooi ze met zeezout en verdeel de limoen erover. Serveer het sausje erbij.