Garnalen in pittige marinade

Garnalen in pittige marinade

Smulweb imageSmulweb

Garnalen in pittige marinade, klaar voor de BBQ! Marineer de garnalen in olijfolie, knoflook, verse gember en Thaise chilisaus. Voeg de garnalen toe aan de marinade, zet het minstens 2 uur in de koelkast. BBQ tip: rooster de garnalen in een paar minuten gaar totdat ze gekruld zijn. Serveer de garnalen met een lekker sausje en geniet!

120 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Garnalen in pittige marinade op tafel.

  1. Marineer de garnalen in een diepe schaal met olijfolie, knoflook, verse gember en Thaise chilisaus. Roer alles goed door. Let op: hoe langer het marineren, hoe lekkerder de garnalen!
  2. Doe de garnalen in de marinade en zet ze minstens twee uur weg in de koelkast.
  3. Verwarm de barbecue voor en rooster de garnalen in een paar minuten gaar. Let op: als de garnalen niet meer doorschijnend zijn en ze krullen een beetje, zijn ze klaar om te eten!
  4. Serveer de garnalen en geniet van dit heerlijke barbecue-recept!
eet smakelijk