Spinazie-aardappelsoep met ei

Spinazie-aardappelsoep met ei

Smulweb imageSmulweb

Deze spinazie-aardappelsoep is vet lekker en makkelijk te maken! Lekker romig en gevuld met ei, bieslook en aardappeltjes. Ideaal om op te warmen na een lange (werk)dag.

15 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spinazie-aardappelsoep met ei op tafel.

  1. Verhit de boter in een soeppan en fruit de ui zacht en glazig.
  2. Leg de aardappelblokjes in de pan en roer ze door ui en boter. Voeg de bouillon toe en kook de aardappelblokjes in circa 12 minuten gaar.
  3. Roer bij beetjes tegelijk de spinazie door de bouillon en laat slinken. Pureer aardappel en spinazie met een staafmixer.
  4. Roer de slagroom door de soep en warm goed door.
  5. Schep de soep in kommen of borden, bestrooi met bieslook en garneer met de stukjes hardgekookt ei.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei