- 400 g Pappardelle
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Pappardelle met walnotenpesto op tafel.
- Rooster de noten in een droge koekenpan goudbruin. Neem uit de pan.
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
- Hak 1-2 eetlepels noten grof en zet ze opzij.
- Pel de knoflook. Was de peterselie en schud hem droog. Pluk de blaadjes van de takjes. Hak de peterselie met de resterende noten en de knoflook fijn in de keukenmachine.
- Voeg ondertussen ca. 75 ml olijfolie beetje bij beetje toe. Breng op smaak met zout en peper.
- Was de tomaten en snijd ze doormidden. Bak de tomaten 2 minuten in 1 el. olie. Verbrokkel de kaas.
- Giet de pasta af, schep de pesto en de tomaten erdoorheen.
- Strooi de kaas en de resterende noten eroverheen.