Ciabatta met tomaat en mozarella

Ciabatta met tomaat en mozarella

Smulweb imageSmulweb

Een lekker lunchbroodje, ciabatta met tomaat en mozzarella. Belegd met tomaat, mozzarella, oregano en salami. Even in de oven en smullen maar.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Ciabatta met tomaat en mozarella op tafel.

  1. Halveer het brood in de lengte. Bestrijk de beide broodhelften met kruidenboter en leg ze op een met bakpapier belegd bakblik.
  2. Was de tomaten. Snijd de tomaten en de kaas in plakken. Beleg de ene broodhelft met 3/4 van de tomaten. Bestrooi met peper. Verdeel 3/4 van de mozzarella en de salami eroverheen. Bestrooi met 1 tl oregano en leg de andere broodhelft erbovenop.
  3. Beleg de bovenkant van de ciabatta met de rest van de tomaten en kaas. Bestrooi het brood met een 1/2 tl oregano en bak het 12-15 minuten in een voorverwarmde oven (el 200C, hl 175C, gas 3).
  4. Snijd de ciabatta voor het serveren in 4 stukken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Kaas Ciabatta